WONDGENEZING INFECTIEBESTRIJDING PREVENTIE
Aldanex

Aldanex®

De nieuwe manier om incontinentieletsel te behandelen en te voorkomen

Incontinentie- of vochtletsel: waar komt het door?aldanex-pack-shot-270x2701 Aldanex

Incontinentieletsel is een vorm van vochtletsel. Het ontstaat door warmte, vocht en/of langdurig contact met ontlasting en urine. De symptomen: een lichtrode, geïrriteerde of vaak zelfs al beschadigde huid.

Aldanex®  Skin Protectant en Skin & Incontinent Cleanser

Een compleet systeem voor de behandeling en preventie van incontinentieletsel, decubitus* en overig vochtletsel

CleanserNieuwsbrief-176x300 Aldanex

Het Aldanex systeem bestaat uit Aldanex Skin & Incontinent Cleanser, een vochtinbrengend huidreinigingsmiddel en Aldanex Skin Protectant, een beschermende crème op siliconenbasis.  

Aldanex is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van incontinente patiënten en vergelijkbare groepen. De twee Aldanex producten vormen samen een perfect op elkaar afgestemd verzorgingssysteem, maar kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt .Het Aldanex systeem draagt bovendien bij aan hydratatie van de huid en het handhaven van een vochtig (wond)milieu. Dit is noodzakelijk om de huid in optimale conditie te houden aangezien deze door het vochtletsel uitdroogt.

De werking van Aldanex is drievoudig:

  1. Voorkomt het ontstaan van vocht- of incontinentieletsel
  2. Bevordert huidherstel
  3. Beschermt gezonde en beschadigde huid

Met Aldanex gaat incontinentieletsel sneller over

Is uw huid al beschadigd? Breng dan een wat dikkere laag Aldanex aan. Deze schept de ideale omgeving voor herstel en beschermt optimaal tegen de inwerking van nieuwe urine of ontlasting. Zo doorbreekt u de vicieuze cirkel en krijgt uw huid de kans om weer uit zichzelf te genezen.

  1. Aldanex voorkomt het ontstaan van incontinentieletsel

Op nog gave huid vormt een laagje Aldanex een langdurige bescherming tegen de agressieve inwerking van urine en ontlasting. Zo krijgt vochtletsel geen kans.

Aldanex is speciaal ontwikkeld om vochtletsel te behandelen en te voorkomen. Na zeer positieve ervaringen in ziekenhuizen en verpleeginstellingen is Aldanex nu ook direct verkrijgbaar voor de consument. U kunt het rechtstreeks bestellen bij onze webwinkel:

Direct naar de Aldanex Webshop
VIDEO  Hoe brengt u Aldanex aan
FOLDER  Aldanex